Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Το μήνα που μας πέρασε.

Θα το κάνω και εγώ.
Αυτά είναι τα δέκα σημαντικότερα πράγματα του μήνα που πέρασε, σε σχεδόν τίτλους.

1.Απολύθηκα.
Ω ΝΑΙ! Αγαπημένοι μου διαβαστές παίζει να είστε οι μόνοι που δεν είχα πρήξει για το πόσο πολύ θέλω να απολυθώ. Από τον ενάμιση συνολικά χρόνο που δούλεψα στο π******, χαλαρά τον ένα γκρίνιαζα πως θέλω αλλά δεν με απολύουν. Mission accomplished, την αποζημίωση τη φάγαμε ή μάλλον την ήπιαμε μέσα σε μία εβδομάδα!

2.Έγινα 22
Ολόκληρη κοπέλα. Δεν θυμάμαι πολλά, εκεί έφυγε η μισή αποζημίωση, πρέπει να πέρασα καλά πάντως.... Την επόμενη ξύπνησα πανικόβλητη νομίζοντας πως έχω αφήσει την εξώπορτα ανοιχτή και τα κλειδιά επάνω. Αποδείχτηκε πως όλα ήτο άντερ κοντρόλ και εγώ φορούσα και πιτζάμες, αμέ!

3.Το μπλογκ έγινε 4
Ετοίμαζα χαρές και πανηγύρια αλλά κάπου στις μέσες των ετοιμασιών απολύθηκα και ξέχασα και το όνομα μου. Άντε και του χρόνου!

4.Πήρα ποδήλατο
Ε-πι-τέ-λους. Mountain, με αναρτήσεις, και δισκόφρενο, αμέ.
 Έχει μόνο ένα κακό.
 Αγωνιστική σέλα.
O κώλος μου με πεθαίνει περισσότερο από το πετάλι.
True story.

5.Κουρεύτηκα
Το ξέρω μπορεί να μη φαντάζει τόσο σημαντικό, αλλά μου έφυγε το κλαπέτο μέχρι να πετύχουμε αυτό που ήθελα. Τον τελευταίο μήνα παίζει να έχω πάει για κούρεμα περισσότερες φορές απ' ότι τα τελευταία δύο χρόνια συνολικά.

6.Μαραθωνιάστηκα
Όχι στην κυριολεξία, αλλά έτσι όπως ήμουν χτες θα μπορούσα και μαραθώνιο να τρέξω.
Ξεκίνησα με τα πόδια από την Π. Μελά με σκοπό να περπατήσω λίγο παραλία και μετά να πάρω λωφορείο για καλαμαριά αλλά σε κάποια φάση το έχασα τελείως και ξαφνικά βρέθηκα έξω από το σπίτι μου. Σε 45 λεπτά, αλήθεια, να κάνω και σταυρουδάκι. Ούτε το λωφορείο τόσο γρήγορα.

7. Ερωτεύτηκα
Ο μαραθώνιος που λέγαμε που λέτε να οφείλετε;
Λοιπόν αγαπημένα μου παιδιά, επειδής εγώ τα συμπτώματα αυτά πρώτη φορά τα έχω, δηλώνω πως ο έρωτας είναι για τον πούτσο (με το μπαρδόν). Πόσο μάλλον όταν το αντικείμενο του πόθου μας, μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Enough said.

8. Σχεδόν τελείωσα το tattoo.
Ούτε ο Κlimt τόσο καιρό πια για να τελειώσει τον πίνακα. Οι φίλοι μου μόνο μπουκάλι δεν μου άνοιξαν, κόντευα να κλείσω χρόνο με ένα μισοτελειωμένο tattoo στο χέρι.
Ο Jamer έδωσε ρέστα, μεγαλούργησε, μιλάω για αυτόν και κλαίω  :P
Μία τελευταία μικρήηηη συνεδριούλα έμεινα, για τις λεπτομέρειες και θα είμεθα έτοιμοι λέμε!

9.Πάρταρα.
Πάρταρα τόσο πολύ, τόσο έντονα τόσο συνεχόμενα. Μετά από ενάμιση χρόνο σκλαβιάς με μια δουλειά που με ανάγκασε να χάσω, συναυλίες, party, events μεγατόνων κουτουλου κουτουλου, έβγαλα όλα μου τα απωθημένα σε ένα μήνα. Άντε γεια!

10. Κέρδισα 50 ευρώ στο κίνο.
Ψέμματα αλλά αλήθεια δεν βρίσκω κάτι άλλο σημαντικό ή σχεδόν σημαντικό, αφήνω ανοιχτό το όπτιον του edit για αργοτερότερα.

ΥΓ Καλό μήνα!

ΥΓ2 Το ποστ είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

ΥΓ3 Και ελαφρώς κλεμμένη ιδέα από την Flonsavardu

edit: work in progress και αυτή ήτο η καλυτερότερη φώτο που μπόρεσα να βγάλω δεδομένου ότι αυτοτραβήχτηκα (το παιδί λάστιχο έγινα για πάρτη σας λέμε)



15 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

:))

αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να σου μιλάω που είσαι μόνο 22, αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.

όσον αφορά το 7, συμφωνάω. αλλά και διαφωνώ, if you know what i mean.

θέλω να δω αυτό το τατού που φτιάχτηκε σε τόσο πολύ καιρό.

Ευγένιος Σαχλοσοφίξ είπε...

Ωωω, τι γούρικος και πετυχημένος έρωτας!
Αφότου ερωτεύθηκες:
-Σε απέλυσαν
-Σε κούρεψαν
-Έτρεχες μαραθώνιους
-Ο κώλος σου πόνεσε εξαιτίας μίας σέλας(και οχι εξαιτίας των σωστών ηδονιστικών λόγων)
-Έτρεχες σε πάρτυ και τατουατζήδες, γιατί προφανώς δεν πέρναγες καλά σπίτι
-Απέθεσες τις ελπίδες σου στα τυχερά παιγνία για να δεις μια άσπρη μέρα
Δεν νομίζω οτι θα γραφτεί ποτε ποίημα γ'αυτον τον έρωτα

A Girl Called Clementine είπε...

@ Flonsavardu έλα τώρα και εσύ 22 έγινες, το είδα στου ίτερ. :P
I know what you mean. This doesn't mean I like it though. Άντε καλά I like it το παραδέχομαι! :P

@ Αγαθοδαίμων χαχαχα μέχρι τώρα δεν έβλεπα αυτό τον έρωτα ως την αρχή όλων αυτών (δεν ισχύει κιόλα)αλλά έχει πλάκα να το σκέφτομαι κάπως έτσι.
Ποίημα όχι σίγουρα δεν θα γραφτεί για τα κίνα και τους κλίμτιδες that's a fact!

:D

alima είπε...

χρόνια πολλά!! παρακολουθώ το μπλογκ σου γενικά, άσχετα αν δεν γράφω σχόλια. αναρωτιέμαι και εγώ για το τατού. και πάλι, εύχομαι η ζωή σου να έχει άφθονους τέτοιους ενδιαφέροντες μήνες να μας περιγράφεις.. γεια χαρά!

Flonsavardu είπε...

καλε 25 χρόνων γαιδουρα ειμαι, τι καλα που θα ηταν να ήμουν 22- στο τουητερ ειρωνευομουν μαλλον. γουαο το τατου, αλλα βρε παιδι μου βαρύ και ασηκωτος ολακερος κλιμτ, δεν θα το αντεχα νομίζω.

A Girl Called Clementine είπε...

@orlando thank you my dear :)δεν χρειάζεται να σχολιάζεις πάντα. Μου τη σπάνε αυτά τα δημοσιοσχετίστικα κόμεντς "αχ πολύ ωραίο" "αχ σαν να το έγραψα εγώ" αχ βαχ. Ούτε εγώ σχολιάζω σε πολλά από αυτά που διαβάζω, μερικές φορές απλώς δεν έχεις κάτι να πεις.


@ Flonsavardu το ξέρω, το ξέρω, το ξέρω.
Ναι αλλά αν, λέμε αν, κάτι γίνει και καταστραφούν οι πίνακες, πως μπορείς να στερήσεις από την ανθρωπότητα κάτι τέτοιο; ενώ έτσι με προσλαμβάνουν, στήνομαι σε μια γωνία του μουσείου και χέζομαι και στο τάλιρο. είναι επαγγελματική λογική αυτή όχι αστεία.

alima είπε...

στο δωμάτιό μου έχω έναν κλιμτ (αυθεντικό εννοείται...)

σούπερ ντούπερ τέλειο ουάου το τατού! :)

A Girl Called Clementine είπε...

@orlando ποιο έχεις; τον αγαπώ! σκέφτομαι να το κάνω μανίκι το χέρι κ να προσθέσω αργότερα και τις τρεις ηλικίες της γυναίκας μέχρι τον καρπό.

quaintrelle dandy είπε...

Το τατού σου είναι ένας από τους αγαπημένους μου πίνακες (θα μου πεις, σιγά κοπελιά, πρωτοτύπισες..) και φαίνεται υπέροχο. Εγώ είμαι χέστης και αναποφάσιστη και δεν θα έκανα ποτέ, αλλά έχω ακούσει ότι αυτά με το χρώμα θέλουν ξαναχτύπημα κάθε τόσο, ισχύει ή αυτά είναι της εποχής μου?
Επίσης, συμφωνώ με τη Φλονς. Είμαι 26, ούτε εγώ θα έπρεπε να σου μιλάω, αλλά έλα που μ' αρέσεις..
Χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τον έρωτα όπως κι αν είναι. Μεγάλο κορίτσι είσαι, ξέρεις πότε σταματά το βάσανο να έχει πλάκα, θα το διαχειριστείς καταλλήλως το θέμα :)
Α, και καλώς σε βρήκα, διότι κρυφοδιαβάζω κι εγώ καιρό. Τσα!

A Girl Called Clementine είπε...

@ quaintrelle dandy Και μένα είναι ένας από τους αγαπημένους μου, ταιριάζουμε! :P
Αν το προσέχεις δεν θα χρειαστεί να το κάνεις πολύ σύντομα. Το χρώμα είναι ζόρικο αλλά υπερβολικά σημαντικό ρόλο παίζει ο πρώτος καιρός που επουλώνεται. Αν δεν χυθεί τότε , δεν θα χυθεί ποτέ αλλά προφανώς μετά από χρόνια θα ξεθωριάσει όπως θα ξεθώριαζε και ένα μαύρο.
Αν είσαι χέστρια λόγο φόβου πόνου, σε παροτρύνω να το κάνεις. Ο πόνος είναι μικρότερος από τον πόνο που σου προκαλεί μία τρύπα για σκουλαρίκι στο αυτί. Επίσης γυναίκα είσαι, σίγουρα αντέχεις κάτι που αντέχει και ένας άντρας που αποδεδειγμένα έχει μικρότερες αντοχές στον πόνο από μία γυναίκα.
Καλώς σε βρήκα και εγώ λοιπόν, ευχαριστώ για τις ευχές σου και μη σκας, τι 22 τι 26 το 4 είναι πολύ μικρός αριθμός πίστεψε με! :)

alima είπε...

δεν ξέρω αν έχει όνομα είναι μια ξαπλωμένη γυμνή ξανθιά με ηδυπαθές βλέμμα αλλά αυτός είναι μόνο ο μισός πίνακας στην πραγματικότητα γιατί ο άλλος μισός είναι άλλη μια γυμνή ξανθιά με ηδυπαθές βλέμμα και από πίσω η κεφαλή μιας μελαχρινής. χιχιχι :)

Kaede είπε...

Πού και να'χες τη δική μου αρχαιολογία που δεν έχει αναρτήσεις. Εκεί να δεις κωλόπονο! :P
Και επίσης: σπάταλη γυναίκα!! Σταμάτααα! Make summer plans instead! ;p
(είμαι εδώ, θα κάτσω μέχρι Σάββατο)

Amelie είπε...

2,4,5,8.
Μέχρι εδώ καλά είμαστε. Έγινα ή μάλλον "λέγομαι" κι εγώ 22 και είναι αυτό που με τρομάζει πλέον που έχω χάσει αυτό το εύηχο 21! Στο 4, σκέφτομαι μετά το καλοκαίρι να φέρω από το εξοχικό μου το δικό μου mountain bike, να κάνω κι εγώ τις βόλτες μου αλλά είναι κι αυτό με το πιπί που μετά σε καίει και θες να κατουρήσεις να δε μπορείς οπότε το σκέφτομαι να θυσιάσω κανένα ευρώ να πάρω από αυτά τα γυναικεία με το καλαθάκι, τα γλυκανάλατα, ή να κλέψω της ξαδέρφης μου αλλά μαλακία γιατί έχει ποστάρει κι αυτή εδώ. Όσο για το 5, φοβάμαι να κουρευτώ (πολύ) από τα παιδικά μου χρόνια, πρόκειται για παιδικό τραύμα οπότε ελπίζω να στα έκοψαν λίγο και καλά. Εγώ ακόμα το σκέφτομαι να τελειώσω το δικό μου, έχω να του προσθέσω λίγο χρώμα. Μπράβο που πήρες την απόφαση. Είναι μεγάλο αλλά μου αρέσει. Άσε που πόσοι θα πάνε να χτυπήσουν Klimt στο μπράτσο τους; Κανείς. Ή τουλάχιστον δεν έχω δει κανέναν να το κάνει σε τατού.Στο έχει κάνει πετυχημένο πάντως.

Nefelen είπε...

ωω..νάις.
Κι εγώ στα 22 κινδυνεύω να μείνω χωρίς δουλειά.. κι εγώ ένα χρόνο κλαιγόμουν και έχασα τα πάντα.. αλλα αποζημίωση ΔΕΝ θα πάρω, γιατί όταν υπέγραφα δεν κοιτούσα. Και την υπογραφή και το π****, κοιτάμε που το βάζουμε...ωραίο μπλόγκι! :)

A Girl Called Clementine είπε...

@ Αμέλια η τέλεια πρώτον καλώς ήρθες! Ένα τέτοιο νικ που φανερώνει μετριοφροσύνη θα το πρόσεχα αν είχε ξανά ποστάρει! Το να κλέβεις είναι κακό, οπότε μπορείς απλά να πάρεις το δικό σου και να του αλλάξεις σέλα (ούτε είκοσι ευρά λέμε)
Εγώ με τα μαλλιά μου ποτέ δεν είχα παθολογική αγάπη, μέχρι πρότινος κουρευόμουν μόνη μου άσε δε τσι μαλακίες που έχω κάνει κατά περιόδους! Αλλά τρίχες είναι μωρέ δε βαριέσαι!

@Νεφελεν μου δεν θα διαφωνήσω. Εγώ απαυτό δεν έχω να προσέχω που το βάζω αλλά την υπογραφή μου όλα και όλα προσέχω και με το παραπάνω! thank you xD

Σας ασπάζομαι όλνους!



blogger template by lovebird